Radioreklam

75 % av svenska folket lyssnar på kommersiell radio varje vecka. På Bauer Media når vi               5 000 000 lyssnare i veckan och 2 000 000 per dygn*. Det ger dig som annonsör möjligheten att använda radion som räckviddsmedia.

Med radioreklam har du möjlighet att nå ut med ditt budskap direkt till din målgrupp då de är glada, pigga och avslappnade. För det är den sinnesstämningen som lyssnarna uppger att de är i då de lyssnar på våra stationer enligt Carat Insights undersökning från 2014. En positiv miljö för dig att höras i!

Radio har en av de absolut lägsta kontaktkostnaderna jämfört med andra medier. Genom upprepade budskap med en egen spot, i en tid av högt mediabrus, har du som annonsör möjlighet att skapa ett intresse och uppfylla ett behov hos dina konsumenter.

Radio talar till både hjärta och hjärna och ger överlägsen frihet i format och utformning.

* Källa: TNS Sifo

RadioPlay har samlat allt på en och samma plats – klipp, podcaster och framför allt Sveriges populäraste radiostationer. Här hittar du alltid något att lyssna på!

På RadioPlay kan du lyssna på Sveriges populäraste radiostationer – Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Svensk Pop och Vinyl FM. Dessutom kan du lyssna på några av landets mest populära podcasts eller lyssna på klipp från program som sänts på radio och unika onlineradio-stationer. På Radio Play hittar du alltid något att lyssna på, oavsett om du är hemma, på jobbet eller på väg någonstans.

RadioPlay och dess stationer och podcasts kan konsumeras när som helst och var som helst, speciellt på platser och under aktiviteter där text, video och annat visuellt innehåll inte är möjligt. Den allra största delen av lyssningen sker med hörlurar via en smartphone vilket innebär minimala störningar eller avbrott.

Digitalt
Sponsring

Sponsring är ett effektivt alternativ för dig som vill du nå ut till en viss målgrupp och samtidigt bygga upp ditt varumärke.

Sponsring är ett kostnadseffektivt sätt att exponera ditt varumärke under lång tid, vilket höjer kännedomen. Sponsring främjar Top of Mind, vilket betyder att ditt företag dyker upp först i konsumentens medvetande. Med hjälp av sponsring kopplar du din verksamhet till positiva värden. Du ”äger” ett program. Endast en lokal samt en nationell aktör kan sponsra varje pass.

Vi erbjuder sponsring av programpass på alla våra radiostationer, såväl nationell sponsring som lokal.

I kombination med traditionell annonsering, där du kan utveckla och förklara mer om fördelarna med ditt företags produkter eller tjänster, får du en slagkraftig och effektiv marknadskommunikation.