Vår hemsida uppdateras snart med ny design.  Läs mer om vårt nya varumärke.

Våra värderingar

Visionär
Vi brinner för ljud och innehåll. I allt vi gör vill vi vara lite bättre och leverera lite över förväntan. Vi ser möjligheter där andra ser begränsningar. En hel värld, där andra ser en spelplan. Vill man vara först och störst, måste man också ligga längst fram.

Samarbete
Vår framgång går via samarbete. Engagerat, lyhört och nyfiket bygger vi verksamheten, det vi levererar och varandra – för att skapa upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans är vi alltid bättre än var och en för sig.

Personlig
Ljud är en värld av känslor. Av sändare och mottagare, nya och gamla relationer, energi och lugn. Vår ton är personlig. Vi ser varandra och talar människa till människa, vän till vän – oavsett om vi är bland kollegor eller ute i etern. Vi är människor, inte röster.

Kreativ
Kreativitet ger oss energi. Vi vet att uppgifter kan lösas på flera olika sätt och att problem kan se olika ut, från olika vinklar. Vi inspireras av varandra och omvärlden. Tänker om, prövar nytt, testar och gör om igen. Runt hörnet finns alltid en ny berättelse, ett nytt format, en bättre lösning. Vi lär oss av gårdagen, men siktar på morgondagen.

CSR

För oss på Bauer Media är det självklart att arbeta med CSR. Det är vi medarbetare som tillsammans väljer ut de projekt vi arbetar med. I dagsläget är Barncancerfonden för Mix Megapol, Musikbojen för Rockklassiker och Tim Bergling Foundation för NRJ.

Under åren har vi gjort en mängd aktiviteter tillsammans med dessa organisationer och vårt syfta är att hjälpa till att skapa kunskap om deras hjärtefrågor samt att hjälpa till att samla in pengar. Om du har frågor kring vårt vårt CSR arbete är du varmt välkommen att kontakta oss

Kontakt

Kontakta oss här om du har frågor kring oss på Bauer Media.