Radio

Bauer Media har en fantastisk nationell och lokal räckvidd. Vi ser till att du som annonsör når ut på riktigt och hjälper dig som vill höras i hela Sverige med kraftfulla räckviddskampanjer, eller lokalt/regionalt – perfekt för dig som snabbt och effektivt vill nå ut i området omkring dig!

Din reklamspot når ut till våra lyssnare, oavsett vilken plattform de lyssnar på, FM eller digitalt. Din kampanj kan med fördel kombineras med effektiva redaktionella lösningar.

Kontakt

Podplay

Podcast är ett intimt och relationsskapande medie, och relationen mellan podcastkreatörer och lyssnarna är unik. Här kan du nå ut med ditt budskap i en exklusiv redaktionell miljö, där lyssnarnas lojalitet till sin favoritpodd skapar hög affinitet, trovärdighet och räckvidd i just den målgruppen du vill nå. Vi är måna om att ditt budskap levereras på ett naturligt sätt som du känner dig trygg med – och som samtidigt tillför lyssnarna värde.

Om vi inte har en podcast som passar ditt budskap eller målgrupp idag, så skapar vi en ny tillsammans.

Kontakt

Brand Partnership

Brand Partnership utgår från våra kunders behov och skapar lösningar som går hand i hand med vad kunden vill uppnå för effekt. Vi använder oss av vår expertis inom audio och våra mångåriga erfarenheter att tala med mediakonsumenter. Vi har möjlighet att för våra kunder att skapa lösningar både inom radio, podd och sociala medier och där vi skapar kontexter där våra kunder får tala direkt med våra lyssnare.

Exempel på produkter som kan ingå i våra lösningar kan t.ex. vara Sponsorskap som är ett kostnadseffektivt sätt att exponera ditt varumärke och som främjar Top of Mind. Med hjälp av sponsring kopplar du din verksamhet till positiva värden. Ett varumärke kan sponsra ett program på nationell och lokal nivå. Kombinera gärna sponsorskapet med reklamspotar för att få en extra slagkraftig och effektiv marknadskommunikation.

Vi vet även att tävlingar är populära för våra lyssnare därför tar vi fram skräddarsydda on-air tävlingar som passar din målgrupp och ditt syfte bäst. Tävlingsupplägget ser till att vi driver ert budskap samtidigt som det ska vara underhållande för våra lyssnare.

Våra radiostationer har under året flera starka kampanjer som uppskattas av lyssnarna och skapar stort engagemang ex Mix Megapols Fjällkalas, NRJ 30 år, Rocksommar. Här finns det tillfälle för dig som kund att bli en partner och att ta plats ute på ett fysiskt eventen tillsammans med oss. Som partner får du associationsrätt till starka radiovarumärken och välkända kampanjer och våra populära programledare blir dina ambassadörer. Vi driver marknadsföring av dessa kampanjer på alla våra plattformar genom hela vårt nätverk, givetvis kommer våra partner även finnas med här.

Kontakt

Programmatiskt

Ljudbaserad underhållning har exploderat de senaste åren. Stora förändringar håller också på att ske kring sättet som branschen köper ljudreklam. Vi ser en tydlig transformation mot programmatic hos medie- och digitalbyråer men också från direktkunder. Fokuset på programmatic som köpsätt ökar och som marknadsledare inom ljud går vi nu i bräschen för hur programmatic audio skall skalas upp in i framtiden.

Bauer Medias programmatiska ljudprodukt är unik. Vi har störst lager av digitalt ljud i Sverige med massor av spännande kontexter i en brandsafe miljö. Digitalt träffar vi nästan 1,5 miljoner svenskar i veckan, servar dem med innehåll under hela dagen – över olika situationer, sinnesstämningar, plattformar och enheter. Denna unika position ger oss en möjlighet att skapa fantastiska värden – till lyssnare och annonsörer. Kombinationen mellan strömmad radio, strömmad musik och podcasts är unik.

Vår SSP är integrerad med de största DSPerna, tex Google DV360, Xandr, Adform, TTD, Mediamath och Bidtheatre. Använd Bauers demografiska skarpa styrningar för trygga räckviddsköp som når ut. Våra lyssnare är lätta att nå på ett effektivt sätt. Utforska våra möjligheter antingen genom PMP eller PG-köp. Vi svarar snabbast i Sverige och ni har en optimal deal, perfekt utformad efter kampanjens förutsättningar, inom ett par timmar.

Programmatisk Display och video har mognat och nu är tiden inne för nya format inom programmatic, såsom ctv, dooh och i synnerhet audio. Trenden blir mer och mer digital och det digitala automatiseras alltmer. Utmana oss med en första programmatisk ljudkampanj!

Kontakt

Skapa lokal/regional kampanjförfrågan

Perfekt för dig som effektivt vill nå ut i ditt närområde!
Här kan du själv som kund skapa en förfrågan och välja region och budget samt se förväntad effekt som annonseringen kommer ge.

Till kampanjförfrågan