Vår hemsida uppdateras snart med ny design.  Läs mer om vårt nya varumärke.

Radio

Bauer Media har en fantastisk nationell och lokal räckvidd. Vi ser till att du som annonsör når ut på riktigt och hjälper dig som vill höras i hela Sverige med kraftfulla räckviddskampanjer, eller lokalt/regionalt – perfekt för dig som snabbt och effektivt vill nå ut i området omkring dig!

Läs mer

Podcast

Podcast är ett intimt och relationsskapande medie, och relationen mellan podcastkreatörer och lyssnarna är unik. Här kan du nå ut med ditt budskap i en exklusiv redaktionell miljö, där lyssnarnas lojalitet till sin favoritpodd skapar hög affinitet, trovärdighet och räckvidd i just den målgruppen du vill nå.

Läs mer

Köp lokal reklam i radio och podd

Denna tjänst riktar sig till dig som har behov att annonsera lokalt eller regionalt där du kan skicka in en förfrågan till oss digitalt. Du väljer själv region, period och budget och kan se förväntad effekt som annonseringen kommer att ge. Perfekt för dig som effektivt vill nå ut i ditt närområde och få hjälp med din förfrågan på ett smidigt sätt.

Beräkna här

Brand Partnership

På Brand Partnership specialiserar vi oss på marknadsföring via radio, poddar och sociala medier. Med våra kostnadseffektiva lösningar som sponsorskap och tävlingar kan du engagera lyssnarna samtidigt som du exponerar ditt varumärke. Delta i fysiska evenemang och dra nytta av våra starka radiovarumärken och populära programledare som ambassadörer för din framgång. Vi ser till att maximera din synlighet genom marknadsföring på våra olika plattformar.

Läs mer

Programmatic

Bauer Media är Sveriges ledande inom programmatisk ljudreklam. Vi har störst digitalt ljudlager och når över 1,3 miljoner svenskar i veckan över olika plattformar och enheter. Genom gedigen förstapartsdata och starka kontexter erbjuder vi trygga räckviddsköp. Vi ger annonsörer både nationell och lokal räckvidd för att nå hela Sverige eller specifika områden. Med den ökande trenden av programmatisk handel kring nya format skapar vi kraftfulla kampanjer för att nå just er målgrupp.

Läs mer

Vill du annonsera hos oss?

Kontakta oss här för att få hjälp med att skapa effektiva kampanjer och nå ut till din målgrupp. Vi kommer guida dig genom processen och maximera din annonsers framgång.

Vill du ha rådgivning?
Klicka här för att boka tid med vår specialist.