Vår hemsida uppdateras snart med ny design.  Läs mer om vårt nya varumärke.
23 november, 2023

Guide: Så skapar du radioreklam – 6 ingredienser för den perfekta ljudannonsen

Vad kännetecknar riktigt bra radioreklam och hur kan du själv skapa det? I vår checklista får du veta de 6 viktigaste ingredienserna för att lyckas!

Ladda ner guide
22 november, 2023

Därför minns du reklamen framför vad du åt igår

Vad är det som gör att du i regel minns en reklamlåt för en produkt bättre än vad du själv åt till middag igår? Och varför väcks vissa känslor i dig när du hör en bebis gråta, eller hör långa vassa naglar skrapa långsamt mot en griffeltavla? Vad som händer i din hjärna när du hör vissa ljud, hur du påverkas och kan använda dig av detta för att nå dina kunder lär du dig om i den här artikeln.

Läs vidare
17 augusti, 2023

Guide: Så maxar du din annonsstrategi i lågkonjunktur (inkl. kanalval, statistik och ROI-tal)

I den här guiden får du tips på hur du som marknadsansvarig och i en lågkonjunktur använder dig av kostnadseffektiva kanaler och en mediemix som ger dig mest effekt för pengarna.

Ladda ner guide
16 augusti, 2023

5 effektiva sätt att stanna top of mind i lågkonjunktur

Hur balanserar du din begränsade budget med effektivt varumärkesbyggande? Här är 5 effektiva sätt att stanna top of mind och bygga ett starkare varumärke.

Läs vidare
10 augusti, 2023

Smarta formeln: Så tar du marknadsandelar i lågkonjunktur med Excess Share of Voice

När många bromsar sin marknadsföring skapas en unik möjlighet att växa om du spelar dina kort rätt. Med Excess Share of Voice annonserar du smart under lågkonjunkturen – och tar marknadsandelar.

Läs vidare
1 augusti, 2023

3 starka forskningstrender inom varumärkesbyggande

Det finns ett stort kunskapsgap mellan vad företagsledare tror att medier ger för effekt jämfört med vad som faktiskt genererar resultat. Här sammanfattar vi tre faktabaserade takeaways om vilken marknadsföring som bygger starka varumärken och lönsam tillväxt.

Läs vidare