Vår hemsida uppdateras snart med ny design.  Läs mer om vårt nya varumärke.

Nå våra lyssnare.

Vi når fler än 5 miljoner svenskar varje vecka. De lyssnar på våra radiostationer och podcasts för att få en roligare vardag och det är därför ditt budskap når hög räckvidd och rätt målgrupp – oavsett plattform.

Reklamspotar.

Reklamspotar, d v s din egen reklam som spelas upp i våra radiokanaler och podcasts, är fortfarande den vanligaste formen av ljudannonsering. Läs mer om vilka effekter du kan få när du annonserar nationellt eller regionalt.

Nationellt.

Bauer Media har en fantastisk nationell räckvidd. Vi ser till att du som nationell annonsör når ut på riktigt och hjälper dig med kraftfulla räckviddskampanjer. Din reklamspot hörs givetvis både på FM-bandet och digitalt. En spotkampanj kan med fördel kombineras med effektiva redaktionella lösningar.

Kontakta säljare
Regionalt.

Bauer Media har enormt stark lokal räckvidd. Som lokal eller regional annonsör träffar du en köpstark målgrupp som alltmer reagerar och agerar på lokala erbjudanden och budskap. Perfekt för dig som snabbt och effektivt vill nå ut i området omkring dig! Din reklamspot hörs givetvis både på FM-bandet och digitalt.

Kontakta säljare

Kreativa lösningar.

Nya sätt ger bättre effekt! De kreativa möjligheterna med ljudannonsering är stora. Och då menar vi inte bara reklamspotars utformning utan även helt nya former av lösningar, t ex kombinationer av online-media och ljud, sponsorskap, samarbeten, tävlingar och mycket annat. Prata med oss på Creative Sales så kommer vi fram till en spännande lösning.

Poddar.

Nå ut med ditt budskap i en unik redaktionell miljö. Podcastlyssnare är lojala och trogna sin favorit-podcast. Vi är måna om att ditt budskap levereras på ett naturligt sätt samt att det är relevant och tillför lyssnarna något. Tack vare förtroendet till programledaren upplever lyssnarna reklamen som trovärdig. Genom att annonsera i podcast får du hög affinitet och hög räckvidd i podcastens målgrupp. Om vi inte har en podcast som passar din målgrupp så skapar vi en.”

Kontakta säljare
Premiumkampanjer.

Våra radiostationer har under året flera starka kampanjer som uppskattas av lyssnarna och skapar stort engagemang ex Mix Megapols Fjällkalas, NRJ Sommar på Gotland och Res med en Rockstjärna! Här erbjuds våra kunder exklusiva partnerskap där varje samarbete är anpassat för att passa just ditt varumärke och budskap. Som partner får du associationsrätt till starka radiovarumärken och välkända kampanjer och våra populära programledare blir dina ambassadörer. Kampanjen drivs på samtliga plattformar ex redaktionellt, promotionspotar, digital och sociala medier.

Kontakta säljare
Skräddarsydda lösningar.

Vill du komma ut med din kampanj på ett slagkraftigt sätt i en spännande miljö? Bauer Media erbjuder skräddarsydda on-air tävlingar i det nätverk som passar din målgrupp och ditt syfte bäst. Tillsammans tar vi fram ett tävlingsupplägg som driver ditt budskap och är underhållande för lyssnarna. Varje kampanj och upplägg är unik men det ingår alltid dagliga redaktionella omnämningar samt promotionspotar och exponering i sociala medier.

Kontakta säljare
Sponsorskap.

Sponsorskap är ett kostnadseffektivt sätt att exponera ditt varumärke och som främjar Top of Mind. Med hjälp av sponsring kopplar du din verksamhet till positiva värden. Ett varumärke kan sponsra ett program på nationell och lokal nivå. Kombinera gärna sponsorskapet med reklamspotar för att få en extra slagkraftig och effektiv marknadskommunikation.

Kontakta säljare